Monday 12 June 2017

2002: linnaametnike teadmisel kahe puberteediealise poisiga elav Joel Steinfeldt, Õismäe ühetoalises, keda on Korduvalt lastepilastamises süüdistatud ja selles pole midagi imelikku?

Steinfeldti kooselus kahe noorukiga pole leitud midagi kahtlast (+ veel üks 11 ja 12 aastane? )

PÄEVALEHT ja Linnavalitsus:

Korduvalt lastepilastamises süüdistatud laulja Joel Steinfeldt elab linnaametnike teadmisel juba aastaid oma ühetoalises Õismäe korteris kahe puberteediealise poisiga,

“Mõtlesime, et poisid olgu parem Steinfeldti juures kui tänaval,” ütleb Tallinna Haabersti linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakonna juhataja Tatjana Sarzanova laulja juures elavate alaealiste poiste kohta, kes viimasega samas toas magavad.

Sarzanova on Steinfeldti mainega kursis: ta teab, et mees istus 1990. kuni 1995. aastani nelja-aastase poisi peksmise ja vägistamise eest Itaalia vanglas. Ka on ta teadlik 1998. aasta alguses Eestis lahvatanud pedofiiliaskandaalist.

Siis kahtlustas politsei, et tuntud muusik kuritarvitab Tallinnas oma Õismäe korteris seksuaalselt väikesi poisse. Kahtluseks andis alust kodust ära jooksnud ja seejärel kaks kuud Steinfeldti juures elanud 12aastane Kert,

 kes magas muusikuga ühes voodis ning oli psühholoogi kinnitusel selle aja jooksul üle elanud väga tõsise hingelise trauma. Kuu aega hiljem teatasid ajalehed, et politsei loobus Steinfeldti vastu kriminaalasja algatamisest, sest poisi kasuvanemad ei soovinud seda.

Möödusid veel mõned kuud ja Steinfeldt võttis enda juurde elama 11aastase Rakverest pärit poisi, kes oli kodust ära jooksnud ning elas Tallinna tänavatel. Aasta pärast kutsus poisike laulja juurde ka oma aasta vanema venna, kes sinnamaani oli elanud Rakveres isa juures.

Tollal Rakvere linnavalitsuses lastekaitsespetsialistina töötanud Mairi Etverk räägib, et alguses tahtis isa pojad Tallinnast tagasi tuua. “Poisid viidi vägisi Rakverre, aga nad olid samal päeval Tallinnas tagasi,” meenutab Etverk. “Siis isa leppis sellega.”

Ta räägib, et Steinfeldti taust tegi talle muret, aga ta on lastega vestelnud ning need kinnitavad, et neil on mehe juures väga hea. Poisid kinnitavad, et magavad lauljast eraldi, lahtikäival diivanil.

Poisse on viidud ka psühholoogi ning psühhoterapeudi juurde, kuid midagi kahtlast pole leitud. Vendadel läheb pärast Steinfeldti juurde kolimist koolis hästi, nad käivad trennis, on aktiivsed ning kaaslaste seas populaarsed. “Kui neil halb oleks, siis poleks see nii,” nendib Etverk.

Lääne-Viru maavalitsuse lastekaitse peaspetsialist Helbe Jaanimägi ütleb, et kuigi poisid ei kaeba millegi üle, on olukord, kus korduvalt pedofiiliasüüdistustega võidelnud mees kasvatab võõraid lapsi, ebanormaalne. Jaanimägi sõnul elavad poisid nüüd Tallinnas isa kirjalikul nõusolekul. “Eelmisel aastal tegi Rakvere linn Steinfeldtiga ka hoolduslepingu ning viimane sai sealt lastetoetust,” teab Jaanimägi.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti peaspetsialist Merle Leopard nimetab poiste pärisvanemaid piiripealseteks: kasvatamisõigust ei saa neilt küll ära võtta, aga oma järeltulijate käekäigu vastu ei tunne nad eriti huvi.

Leopard ütleb, et sellistest peredest lapsed on kõige ohustatumad, sest nende eest vastutavad vanemad, kes on nõus neid kergekäeliselt võõraste juurde laskma. “Ma olen aru saanud, et ka teised Steinfeldti juures käinud lapsed on sellistest perekondadest.”

Joel Steinfeldti koduleheküljel antakse teada: “Nüüd on Joel Fr. Steinfeldt valmis oma hea nime ja väärikuse taastamiseks pöörduma kohtusse, et panna ükskord punkt aastaid ajakirjanduse poolt tema vastu peetud nõiajahile, mis on keskendunud absurdsetele süüdistustele pedofiilias.”

Kõigile neile inimestele, kes pole tema kohta levitatud laimu ja alusetuid süüdistusi uskuma jäänud, ütleb laulja oma siirad tänud ustavuse ja armastuse eest ning loodab, et nende armastus tema laulude ja isiku vastu ei jahtu ühe haige noormehe fantaasiate tõe pähe avalikustamise pärast. See on Steinfeldti vastus Kroonikas ilmunud intervjuule, milles 22aastane Arnold Oksmaa teatab, et tal oli lauljaga alaealisena kirglik sekssuhe.



http://epl.delfi.ee/news/eesti/steinfeldti-kooselus-kahe-noorukiga-pole-leitud-midagi-kahtlast?id=50928998



KOmmentaarid:

"isegi kui olla gay, siis noorte poiste convertimine on sick. ole siis koos omasugustega, kes sama otsuse teinud on. homo olla on siga raske ja Noortele poistele küll ei soovitaks seda saatust.
isegi kui praegu on vähe kergem kui vanemate juures ning saab käia "trennis ja kontserditel"."

"1983. aastal rääkisid mulle kaks kursusevenda (I kursus ühes kutsekoolis Tallinnas), kuidas nad Steinfeldiga mingil peol tuttavaks said ja kuidas Steinfeld olla neid enda poole pidu edasi panema kutsunud.
Mees olla neile täie lauluga alkoholi välja käristanud ja jooming tema korteris olla karm olnud. Siis läinud kõik magama ja keset ööd tundnud üks tüüpidest, kuidas keegi ta tagumikku käperdab ja üritab pükse maha tõmmata. Poiss pani tule põlema ja nägi, et Steinfeld näost õhetav ja palja kõva riistaga oli talle diivani peale külje alla pugenud. Tüübid olid selle peale Steinfeldile väikse kesta andnud ja vastu hommikut tema korterist jehhat tõmmanud."

"Aga kuidas suhtuda seisukohasse, et parem juba selle mehe juures kui et tänaval? Ehk see tegelikult polegi nii vale? Või siiski on?? Kui kõik osalised asjade sellise seisuga rahul on, milleks siis hakata skandaali toimuvast välja imema? Mis oleks nende poiste jaoks alternatiiv? Ja kas asjale tuleks kasuks, kui sekkuksid ametnikud, kes kutsutud, seatud, ning teaksid mis hää, õige ja seaduslik???
Milleks taoline artikkel? Mulje jääb ju, et otseselt kellelegi liiga ei tehta. Justkui keegi ei kannataks.
Kas enese meelest on millegi HEAGA hakkama saanud artikli autor? Kas on peale seda lugu maailm veidi parem endisest?"


"sa oled ikka täielik idioot, vaari! mõtled ka mida räägid või? tegemist ju ikkagi lastega... et tõesti, parem kui ikka saavad joeli juures elada ja las ta keerab neile pealegi taha??? sulle keeraks endale männikäbi perse ja vaataks mis nägu sa teed, kui see seal siis vaikselt lahti minema hakkab...
alaarenenud juhmard oled! "

"pede nägu sellel Joelil.Võiks avaldada pedede nimekirja(-pede eesti).Liigpalju toredaid poisse on sellise kallakuga.Kas see arv järjest kasvab?Mis põhjusel?Päritav ja pärandatav see ei saa olla.Lihtsalt üks muretu eksisteerimise viise. Kas nad on üldse inimesed,äkki on tulnukad? Öeldakse ju midagi sellesarnast"

"Kas ta nyyd pärispede on, seda vast teap kaabu-kutt ja ta kaasosalised. Aga libeda olemisega on meie tiigrikutsu küll. Oksamaa on aga tõeline tainas, bljääd, kui lugesin, ta andunud kirjeldusi tahtis magu kurku ronida."
"yeah, vaari! alternatiivid ei oleks meeldivad. tõenäoliselt mõned aastad jama elades vanemate juures koos madala enesehinnangu ja sellega kaasnevate hädadega või siis üldse tänaval.
Aga samas, mingi tüübi sugutungi objektiks olemine nagu ei ole ka just palju parem, eriti kui sa enam-vähem normaalne tüüp muidu oled.
ilmselt poistele vanemate juures elamise variant eriti ei meeldi. onu joel on ju tore - pakub õlut, annab raha jne. Aga samas kui tüübid elavad hiljem oma elu homona, siis well - ma arvan, et parem oleks neile mõned aastad kannatada..."


Pede on isegi jah hästi öeldud selle selli kohta. Õige on ikka lastepilastaja - pedofiil!"
 ""ütleb laulja oma siirad tänud ustavuse ja armastuse eest ning loodab, et nende armastus tema laulude ja isiku vastu ei jahtu ühe haige noormehe fantaasiate tõe pähe avalikustamise pärast"
Mitte ainult Oksmaa, vaid ka Itaalia politsei ja kohtu haiged fantaasiad nähtavasti.
Tatjana Sarzanova seisukoht on ka tore, selle lausega (“Mõtlesime, et poisid olgu parem Steinfeldti juures kui tänaval,”) ta põhimõtteliselt annab mõista, et Steinfeldt on pedofiil ja lastel on parem olla pedofiili kasutuses kui tänaval. Need prioriteedid võiks kohe Haabersti linnaosavalitsuse kodukale ka kirja panna: "Kõik tänavalapsed pedofiilide juurde!""

 "Minumeelest pole vahet, kas pedereerivad omavahel lihtsalt samasoolised või ka erineva vanusega perverdid. Kui juba lubatakse ja p r o p a g e e r i t a k s e samasooliste vahekorda, mis siis nii väga pedofiiliaski enam koledat on... Pedetsemine üldiselt ei põhine ju ikkagi ainult armastusel, nagu asjaosalised ja nende sabarakud seda kangesti üritavad väita, vaid palju enam rangelt väärastunud sugutungil. Hetero seisukohast võiks seda natuke võrrelda ehk prostituudiks või litsiks olemisega. Armastus...?!?!! Ihaldatud Euroopas on pededest rääkimine ja asja normaalsuse propageerimine ju igati in! Imelik, miks sellest lähtuvalt pole tänapäeval aga seaduslik pedofiilia? (ilmselt kauges tulevikus saabki olema...) Äkki kah kangesti armastavad, või mis? Siis veel samasooliste ja tulevikus äkki ka pedofiili-lapse abielud... Legaalsed narkootikumid... Kuhu nii jõutakse? Pool sajandit tagasi oli igasugune pedereerimine ju veel rangelt karistatav!

Pededesse tuleks suhtuda sama vaenulikult, kui lapsepilastajatesse! Laiemas mõttes on see ju sama!? Pedeideede avalik levitamine ja soosimine massiteabevahendites tuleks ka ära keelata. Sealt veel paranemisfaasis haiged uut pealehakkamisjulgust saavadki! Peaks olema sarnaselt pornokomisjoniga ka seksuaalsete väärarengute kajastamise analüüsi komisjon!

PS. Ega see JOEL-poiss ka ikka päris puhas poiss kindlasti pole. Tuttavate tuttavatelt Tallinnas on nii mõndagi shokeerivat edasi levinud. Vend aga pole loll - õpib oma vigadest ja lahendab ilmselt asja juba kindlamalt, parema metoodikaga, ohutumalt ja väiksemate infoleketega.
Ma arvan, et ta võib näiteks põrutada senisest veelgi rohkem väljaspool kodu suvalisi tänavalapsi, kuid kasutab kõlbelise avaliku kattevarjuna neid, kes tema juures normaalselt elavad. Ei taha kellelegi halvasti öelda, aga võibolla on ta leidnud korterikaaslasteks hoopis juba varasemate kalduvustega poisid, kes teda juba enda huvides ei reeda?
Igal lollil on aga oma mihklipäev! Praktiliselt oleks pededel teises ilmas ikkagi normaalsem elu..."


 "Kus suitsu seal tuld. Minu pärast las homoseksualistidel olla aga siin on tegemist alaealistega ja pealekauba mehega keda on seksuaalses vägivallas Itaalias süüdimõistetud ja karistuse kandnud. Steinfeldt seda eitada ei saa ja see heidab kahtluse varju tema motiividele.
Poistel pidi koolis hästi minema ja see annab mõista, et nende olukord Steinfeldtiga on parem kui nende vanematega oli. Ma ei välista seda, et Steinfeldt on ennast parandanud aga sammases ma ei välista ka, et ta kuritarvitab seksuaalselt poisse. Puudub andmeid. Igal juhul jään arvamusele, et inimene kes on kunagi alaealise vastu vägivalda kasutanud tuleks lastest eemal hoida."


 "Kardan küll, et raskest perekonnast pärit poisslapsed on nõus ükskõik, millega, et mitte koju tagasi minna. Pealegi võib selles eas ka laulja kuulsus neile huvitav olla. Kuidas ikkagi sotsiaaltöötaja lubab karistatud iniemsel poisse kasvatada on küll arusaamatu. Kui see oleks lihtsalt mingi kristlik heategu, oleks seal kasvamas ka tüdrukud ja kodus oleks naine, kes lastele head ema asendaks. Ei usu iial, et seal lapsepilastamist pole. Tänavalaps on lihtsalt vait ja kannatlik, sest tahab kuskil süüa ja magada. Laps ja aktiivne seksuaalsus sellises vanuses pole siiski normaalsed, ammugi siis homosuhetes."




 

1 comment:

  1. On ikka vahet, et kas on lastepilastaja või gay. Lastepilastaja tahab ainult alaealisi, on see siis poiss või tüdruk. Ja kui see Joel oli vangis Itaalias juba selle pärast siis jube. Tal pole ikka kõik kodus ja veab ka muid sinna kaasa. Ärge ajage gaysid pedofiiliaga segamini!

    ReplyDelete

Või, et kohtuga ähvardama?
SIIN On anonüümne, olge mureta!

PALUN JAGAGE SELLE ROHKEM KUI PERVERDI KAHTLUSALUSE KOHTA INFOT JA TAGAMAAD;
NIi seda kui mis on räägitud, kui ka seda mis kindlalt teada,
Saatke inimestele edasi, kellel võivad olla kindlad teadmised ja lood tema kohta juba vanast ajast,

Kommentaare me ei kustuta, kurjust saab likvideerida lihtsaimini avalikustamisega!
(kuid meediaväljaanded, need järjest kustutavad nii temaga seotud artikleid kui ka terveid kommentaari osasi, ei tea kellele nad poevad).

Pildimateriali saate saata: silmaseen@neti.ee

Olgu kõik pahad vaimud siit puhastatud!
Olgu kaitstud need kes soovivad aususe nimel väärarenguid ja valetegusi avalikusele selguseks õigusmõistmiseks tuua!