Monday 12 June 2017

2003: Kohus lahkab pedofiilia Steinfeldti ja Oksmaa Arnold suguelu, kui viimane laps veel oli

Pedofiili varjuga Kristlikutes foorumites ropendamas:
http://joel-friedrich-steinfeldt.blogspot.com.ee/2017/06/joel-steinfeldt-rapasema-suuga.html


POSTIMEES

Kommentaarid:

"No tore ju, ega Joel mitte Itaalias alaealise ahistamise eest kinni ei istunud. Küürakat parandab ikka haud, ei aitaks tilli mahalõikamine."


19.01.2003 19:21
"Kroonika" ajakiri vöttis minuga yhenduse möödunud aasta detsembri algul ja kysis minu nöusolekut osaleda kohtus!
Ytlesin , et OLEN ALATI VALMIS!
Aga nyyd on yks liin , kus yks kristlik laste psyhhoterapeud saab oma vaikimisseaduse sel protsessil maha vötta ja "Kroonika" ilmselt kasutab praegu seda rida , see puudutab kahte 8 aastast poisikest , keda Joel ahistas ja kes on selle daami patsiendid , tunnen seda inimest lapsepölvest saadik , nii et ärge muretsege ,! sic!
Kui muud ei aita tulen mina oma andmetega välja ,näiteks , mul on Joeli kirjad vanglast minu vanemale pojale Oliverile , kes siis oli 13 -14 aastane , aga see on siis teostatav , kui midagi peaks rohkemat vaja minema!Peale terve nimekirja poisse , keda Joel on kasutanud ära!

Ärge muretsege , köik on kontrolli all!
Lugupidamisega
Rein Mets "


" sokrates on Rein Mets !
http://reinmets.pri.ee/
Vöid tutvuda ka Joeli ja minu artiklitega seal kodulehekyljel "


".Oksmaa seekord ei valeta ja miks ta peakski, samas joelilon aga palu põhjuseid"

"ahah et lõpux ometi hakataxe uurima
ammu olex juba aeg olnud "

19.01.2003 19:15
Mida Joel Steinfeldt protsessib , karistati teda Itaalias pedofiilia eest ?? KARISTATI!
Istus 5, 5 aastat pedofiilia eest vangis? ISTUS?*
Mis psyhhilised traumad , mis "maine kahjustamine"!???
TULGE INIMESED MÖISTUSELE!
Ajakirjal "Kroonika" on täielik öigus kysida , kuidas pedofiilne inimene saab oma kodus poisikesi kasvatada/pidada!??
KAS POLE???

Rein Mets
P.S.
SELLEST TULEB JOELI VIIMANE MIHKLIPÄEV!
KINDEL!
NO KAUA VÖIB???


Kysimus:
"Kas eiche oli see kgb uurija, kes mitmeid tuntud poliitvange trellide taha saatis? Kuidagi tuttav nimi tundub olevat. Kui see on seesama alar eiche, miks siis keegi teda veel pole kohtusse kaevanud varasemate mustade tegude pärast? Ja kas advokaatidel pole sellist asja nagu ametivanne või süümevanne? Et kgb-s töötanud isikud ei tohi advokaatidena töötada?"

To Kysimus:
"Kus sa elanud oled kallis sõber? Advokatuur tõestas Kaasiku puhul, et mida suurem siga advokaat on, seda auväärsem. Kui see Eiche ongi see Eiche, siis on ta advokatuuri auliige. Meie riigis on ju, et mida suurem siga, pätt ja kaabaks, seda auväärsem kodanik."

"Jah, see on seesama Alar Eiche,vanasti karateka, mingi käelöögi laulu laulis ja seesama ,kelle põhjustatud avarii läbi hukkus laps, vist istus ka selle eest, muidugi oli see ammu..."

"Tore õnnetus oli Eichel küll.Minust oli asi nii,et tal olid load joomase peaga sõitmise pärast ära võetud.Konsi komsomolokomtee(sekretäriks oli praegune tubli KE R.Rõõmus) tegi palvekirja,et load ennetähtaegselt tagasi antaks.Aga enne jõudis Eiche uue matsu panna,sõitis lapsevankri sodiks ja alla aasta laps sai surma.Asi mätsiti kas päris kinni või sai mingi tingimisi karistuse,täpselt enam ei mäleta.Ega siin pole midagi imestada ka ,eriti kui see jutt vastab tõele.et eiche oli seotud julgete poistega. "

"VPedofiilias kahtlustamine ja tôendite saamine on ikka nii keeruline protsess, mis
vajab erilist oskust, enne kui inimene kohtu kaudu pedofiilias süüdi tunnistatakse.
Kui Steinfeltd süüdi ei tunnistata, siis peab Kroonika maksma kopsaka valuraha. Nii käivad lood mujal tsiviilühiskonnas.
Kui ollakse süüdi, siis on sellise ebaproffesionaalse lärmiga juba uuring kahjustatud."

"Miks tuntud laulja ... Tuntud pedofiil ikka !"

"juhul kui Joel arvas heaks Oksmaaga mürada, siis juba selle eest kuluks talle üks (olgugi, et süütõendite puudumisel õigeksmõistmisega) kohtuprotsess ära."


"arusaaja, 18.01.2003 19:05
Tahan vaid öelda,et enne kui ei ole tehtud juriidilist otsust või ei ole midagi tõestatud,ei ole meil kellegil moraalset ega juriidilist õigust kellegile halvustavat silti kaela riputada.


Sa eksid. Sellistest ametlikest terminitest peavad hoiduma õiguskaitseorgnid ja ka meedia, kui väljaande toimetus on sellise seisukoha võtnud ja tahab olla korrektne.
Mina kui tavakodanik võin vabalt nimetada pätti pätiks, varast vargaks, pedofiili pedofiiliks, valetajat valetajaks jne.
Enamgi veel - teatavatel tingimustel on mul õigus kurjategija kinni pidada, kuigi pole mingit "õigusorganite juriidilist hinnangut". Kui varas on mu korteris ja varastab ja ma peale satun - kas sinu arvates ei tohi ma teda vargaks nimetada ja teda kinni pidada!? Pean tal laskma ära jalutada ja talle järele "Meeldivat õhtut, mu härra!" ütlema, kui ta mu vataga lahkub!?
Ära eksi sellistes asjades. "


19.01.2003 19:18
Minule pole Steinfeldti ja "Kroonika" kohtust teatatud ja usun , et
seal on teisigi ja lausa asjaosalisi hulgi , kes vöivad Joeli vastu
tunnistada , kui vaja olen mina samuti kohe valmis tunnistama Joeli
noorukite iharusest!
Neid on kyll ja kyll!

Kavatsen A.Oksmaad toetada köiges , et Joel oma valega ei saaks teda
rohkem kahjustada kui siiani!
Nii lihtsalt see tal see kord ei lähe , ja kui inimene on Itaalia
vanglas 5, 5 aastat karistust kandnud pedofiilia eest , siis , mida
seal veel töestada vöi seletada ja sotsiaaltöötajad peaksid ju ometi
millaski möistusele tulema !
Steinfeldt on kui "rebane "kanakuudi " valvurina!
Sooda ju!
Kui Joel oleks intervjuus öelnud , et jah olin jah homo aga nyyd enam
ei ole "tänu" jumalale poleks ma iial oma "Kroonika" lugu teinud aga ,
et Joel väidab , et ta pole homo iialgi olnud!
On ju lausa rahvale näkku valetamine
, ka Joeli muusika ja laulude
imetlejatele , kuhu ka mina kindlasti kuulun!
Aga nii karistamatult näkku valetada , selle eest ta veel saab! sic!
Nii on lood! "



"erapooletu = Joeli webbmaster Toomas "






Nali:
Üks sõber küsib teiselt: "Mis vahe on homol ja pederastil?"
Teine vastu, et: "Ühel on rõngas vasakus ja teisel paremas kõrvas"
"Oot oot a mis vahet seal on?"
"No ma ju ütlesin, et ühed kannavad vasakus ja teised paremas kõrvas"




" Tallinna linnakohtus algab esmaspäeval kohtuprotsess, kus võetakse luubi alla tuntud laulja Joel Steinfeldti ja invalaulja Arnold Oksmaa väidetav seksuaalsuhe.
Joel Steinfeldt nõuab oma hagis seltskonnajakirja Kroonika väljaandvalt Ajakirjade Kirjastuselt, et klantsajakirjas lükataks ümber teda pedofiiliakahtluse alla seadnud kirjutised.Ajakirjas Kroonika ilmus eelmisel aastal mitu artiklit, kus mõningast avalikkuse tähelepanu pälvinud laulja Arnold Oksmaa rääkis Steinfeldti seksuaalsuhetest tema enda ja alaealiste poistega.
“Kroonika on esitanud Steinfeldti avalikkusele kui kurjategijat, kui pedofiili. Samuti jätavad Kroonikas avaldatud Arnold Oksmaa väited tavalugejale mulje, et Steinfeldti väidetav vahekord Oksmaaga kujutab endast seksuaalkuritegu,” on BNS-ile varem öelnud Steinfeldti esindaja vandeadvokaat Alar Eiche.
“Kroonika juhtkirjas on peatoimetaja Ingrid Tähismaa öelnud, et “lugeja hinnata jääb, kes räägib tõtt, kes valetab”. Leiame, et tegelikkuses lasub vastutus avaldatu tõele vastavuse eest siiski avaldajal,” lisas Eiche.
“Ajakiri on käsitlenud hagejat kuriteos süüdiolevana ilma sellekohase kohtuotsuseta ning ilma sellekohaste faktiliste tõenditeta. Samuti on Kroonika võtnud enesele õiguse määratleda ise teise inimese seksuaalsust, see aga rikub Steinfeldti põhiseaduslikku õigust vabale eneseteostusele ja isikupuutumatusele,” lisas advokaat.
Eiche sõnul kaebas Steinfeldt Kroonika väljaandja Ajakirjade Kirjastuse kohtusse ka seetõttu, et ajakiri ei kontrollinud avaldatud väiteid, toetus küsitava usaldusväärsusega allikatele ja rikkus ajakirjanduseetikat.
“Kogu Arnold Oksmaa tegevust on iseloomustanud soov saada iga hinna eest avalikkuse tähelepanu, samuti on tema valed korduvalt ilmsiks tulnud,” sõnas Eiche. “Ei ole lubatav muusiku au ja väärikuse kahjustamine ebausaldusväärsele allikale tuginedes.”
Advokaadi sõnul avaldas Kroonika Steinfeldti teotavaid andmeid eesmärgiga tekitada sensatsiooni ja suurendada nii ajakirja läbimüüki ning kasumit. “Asjaolu, et ajakirja läbimüük suurenes märkimisväärselt ajal, mil ajakirjas kajastati Steinfeldti ja Oksmaad, on ajakiri ka avalikult omaks võtnud. Kroonika eesmärgiks oli majanduslik kasu. Samas tekitas ajakiri Steinfeldtile raskeid psüühilisi üleelamisi ja kahjustas tema mainet avalikkuse silmis,” märkis Eiche.
Advokaat lisas, et selle 2002. aasta juulist jõustunud võlaõigusseadus sätestab üheselt põhimõtte, mille kohaselt lasub just informatsiooni avaldajal vastutus informatsiooni õigsuse eest.


Joel Steinfeldt


http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/kohus-lahkab-steinfeldti-ja-oksmaa-suguelu?id=4978583


No comments:

Post a Comment

Või, et kohtuga ähvardama?
SIIN On anonüümne, olge mureta!

PALUN JAGAGE SELLE ROHKEM KUI PERVERDI KAHTLUSALUSE KOHTA INFOT JA TAGAMAAD;
NIi seda kui mis on räägitud, kui ka seda mis kindlalt teada,
Saatke inimestele edasi, kellel võivad olla kindlad teadmised ja lood tema kohta juba vanast ajast,

Kommentaare me ei kustuta, kurjust saab likvideerida lihtsaimini avalikustamisega!
(kuid meediaväljaanded, need järjest kustutavad nii temaga seotud artikleid kui ka terveid kommentaari osasi, ei tea kellele nad poevad).

Pildimateriali saate saata: silmaseen@neti.ee

Olgu kõik pahad vaimud siit puhastatud!
Olgu kaitstud need kes soovivad aususe nimel väärarenguid ja valetegusi avalikusele selguseks õigusmõistmiseks tuua!