Monday 12 June 2017

2008: Joel Steinfeldt on kahtlusalune seksuaalkuriteos, jälle

Pedofiili varjuga Kristlikutes foorumites ropendamas:
http://joel-friedrich-steinfeldt.blogspot.com.ee/2017/06/joel-steinfeldt-rapasema-suuga.html



Kommentaarid:

"07.03.2008 17:17
Itaalias istus 5a kinni selle eest. Pedofiilid ei parane ju, üldteada fakt. Ja kui ei parane, siis jäävadki ohtlikuks, seega tuleks jäädavalt isoleerida."

"Küürakat parandab vaid haud..."

"Miks ma küll ei üllatu selle uudise peale. Samas nõustun eelpool kommenteerijatega, et sellist meest vangla ei paranda (pigem kinnistab haigust). Minu maksumaksja raha palun kulutada selle mehe ravimisele, mitte kinnipidamisele!!"

"ei hakata ikka kedagi suudistama. Kui Itaalias on inimene kinni istunud ja siin jälle kahtlusalune, siis peab ikka mingi töepöhi all olema"

"Mitu korda on seda rauka pederastias kahtlustatud. Kas ta siis kasutab lapsi ära või jätab kasutamatta? Kas ta hoolib neist puht jumalikul taustal? Või topib midagi ka jampsusse?"

"
Tômmake see vana pervert korralikult liistule,las saab seaduse kogu rangusega."

"Kui mõnda säärast värdjat nagu see steinfeldt on, peaks kunagi kahtlustatama minu lapse kasvõi näppimises, siis on minu ainus elu eesmärk see värdjas kinni püüda. Alguses peksan sodiks põlved jne. Raiska ära ei tapa aga piinan kaua ja lõpetan tema kasteeerimisega, niiet ta ise oma mune järab. Olen nõus tegema kasvõi vereülekandeid et raibe kauem elaks ja vedru välja ei viskaks"

09.03.2008 16:12
Kui keegi XXI sajandil veel ei tea, mis on NÕIAJAHT, siis vaadaku Steinfeldti ümber toimuvat. See seda tõepoolest on!  "

09.03.2008 19:51
krt kas te siis aru ei saa, et "pedofiil" Steinfeldt on 100% meedia toode! "
 

"tooge siis ümberlükkavaid asjaolusid, mis te muudkui kisate et polesüüdipolesüüdi ja kõik on nõiajaht. alustaksime siis algusest, ehk mille eest ta Itaalias siis kinni istus? järgmiseks loeksin selle poisi uusi tunnistusi, kellega ta koos elas, jnejne"





Joel Steinfeldt on kahtlusalune seksuaalkuriteos

 (32)



Joel Steinfeldt on kahtlusalune seksuaalkuriteos
Reuters

Põhja politseiprefektuur esitas Joel Steinfeldtile kahtlustuse seksuaalkuriteos.

Steifledti, kes täna politseile ütlusi andis, kahtlustatakse kehalises väärkohtlemises ja alla 18-aastase isiku suguühendusele sundimises, ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Päevaleht Online'ile.
Politsei algatas Steinfeldti suhtes kriminaalasja möödunud aasta lõpus, kui üks 15-aastane nooruk teatas, et Steinfeldt oli teda rünnanud ja seksuaalselt ära kasutanud.
1998. aastal elas Steinfeldt kaks kuud koos 12-aastase poisiga, samuti on laulja tunnistanud, et on jaganud elukohta Arnold Oksmaaga.





No comments:

Post a Comment

Või, et kohtuga ähvardama?
SIIN On anonüümne, olge mureta!

PALUN JAGAGE SELLE ROHKEM KUI PERVERDI KAHTLUSALUSE KOHTA INFOT JA TAGAMAAD;
NIi seda kui mis on räägitud, kui ka seda mis kindlalt teada,
Saatke inimestele edasi, kellel võivad olla kindlad teadmised ja lood tema kohta juba vanast ajast,

Kommentaare me ei kustuta, kurjust saab likvideerida lihtsaimini avalikustamisega!
(kuid meediaväljaanded, need järjest kustutavad nii temaga seotud artikleid kui ka terveid kommentaari osasi, ei tea kellele nad poevad).

Pildimateriali saate saata: silmaseen@neti.ee

Olgu kõik pahad vaimud siit puhastatud!
Olgu kaitstud need kes soovivad aususe nimel väärarenguid ja valetegusi avalikusele selguseks õigusmõistmiseks tuua!