Monday 12 June 2017

2003: Politsei kutsus Arnold Oksmaa ülekuulamisele Joel Steinfeldt iga elamise osas kui ta alaealine oli

Pedofiili varjuga Kristlikutes foorumites ropendamas:
http://joel-friedrich-steinfeldt.blogspot.com.ee/2017/06/joel-steinfeldt-rapasema-suuga.html


"politsei tundis huvi millisel tasandil suhtles Arnold Oksmaaga muusik Joel Steinfeldt, kelle juures noormees mõnda aega elas."


KOmmentaarid:
"on küll ta on räige pede. aastaid tagasi koolis kellegile saadeti mingi link,kus ta sai ikka täiega anaali ja tegi muid trikke. googles on tema porno videod ka . "




Politsei kutsus Arnold Oksmaa ülekuulamisele

 (68)




Politsei kutsus Arnold Oksmaa ülekuulamisele
----

Viljandi politsei kutsus laulja Arnold Oksmaa eile ülekuulamisele, et kontrollida tema ajakirjanduses ilmunud väiteid, nagu oleks tal alaealisena olnud intiimsuhted täiskasvanutega, kirjutab SL Õhtuleht.
Politsei tahab selgitada, kas tegemist võib olla seksuaalkuriteoga. “Sellega on seotud puuetega inimesed ja enne, kui kellegi vastu kriminaalasja algatada, on vaja väidete paikapidavust kontrollida,” ütles politseiameti pressiesindaja Indrek Raudjalg eile SL Õhtulehele.

Ta lisas, et politsei tundis ka huvi, millisel tasandil suhtles Arnold Oksmaaga muusik Joel Steinfeldt, kelle juures noormees mõnda aega elas. Ühtlasi soovivad korrakaitsjad täpsustada praegu 23aastase laulja vanust ajal, kui ta enese väitel täiskasvanud meeste voodipartner oli.

Tegemist on küllalt vana juhtumiga, sellepärast on keeruline selgitada, kas tegemist võib olla seksuaalkuritegudega. Ka hakkab esimesel septembril praeguse kriminaalkoodeksi asemel kehtima uus karistusseadustik. “Juhul kui järgmine seadus on leebem ning sellist tegu enam kuriteoks ei peeta, ei saa inimest ka vastutusele võtta,” märkis Raudjalg.

Senise kriminaalseadustiku järgi on karistatav suguühe alla 16aastasega, samuti inimese abitu seisundi ärakasutamine. 1. septembrist peetakse kuriteoks sugulist läbikäimist noorema kui 14aastasega. Pederastiat puudutavat paragrahvi pole uues karistusseadustikus üldse.
Alates 1. septembrist ei saa ka Arnold Oksmaad ennast isikuvastase laimujutu või avalike solvangute loopimise eest vastutusele võtta.

“Kui senises kriminaalkoodeksis oli olemas laimu paragrahv, siis uue seaduse järgi on see teoreetiliselt võimatu,” tõdeb Raudjalg, et millegipärast on koostajad avaliku solvamise ja laimu peatüki uuest seadustikust välja jätnud



http://epl.delfi.ee/news/eesti/politsei-kutsus-arnold-oksmaa-ulekuulamisele?id=50932451


Politsei uurib Arnold Oksmaa väiteid Urmas Liivi kohta

 (25)

Politsei kontrollib vaimupuudega Arnold Oksmaa väiteid Tallinna linnavalitsuse nõuniku Urmas Liivi kohta, et selgitada, kas tegemist võib olla seksuaalkuriteoga, teatas BNS.
Kuna politseil on kriminaalmenetluse koodeksist lähtuvalt kohustus reageerida ajakirjanduses avaldatud infole võimalike kuritegude kohta, võtab politsei lähiajal Arnold Oksmaaga ühendust ja selgitab mõned ebaselged väited, ütles politseiameti pressiesindaja BNS-ile.
Ta lisas, et pärast seda otsustab politsei, kas alustada selles asjas menetlust või mitte.

Kriminaalkoodeksi järgi on karistatav sugukõlvatu tegevus teadvalt noorema kui 16-aastase isiku suhtes, samuti inimese abitu seisundi ärakasutamine.
Meelelahutusärisse tõmmatud Oksmaa (23) väitis usutluses Uuno raadios, et 1997. aasta suvel oli tal Urmas Liiviga suhe. SL Õhtulehe andmeil andis toona 17-aastane olnud Arnold Oksmaa mõista, et oli tuntud uudistediktorile igati võrdne seksipartner.
'http://ekspress.delfi.ee/kuum/ullikese-kuritarvitamine?id=69085683

Lisaks teatas Oksmaa, et tol ajal oli tal parasjagu käsil suhe muusik Joel Steinfeldtiga ja ta elas viimase juures. Steinfeldt on öelnud, et tundis Oksmaad, kuid on eitanud igasugust seksuaalsuhet.
Urmas Liiv ütles SL Õhtulehele, et ei tunnegi Oksmaad ja viimase jutt on täielik vale.

Politseiameti pressiesindaja ütles, et politsei kontrollib igaks juhuks Oksmaa väiteid, saamaks selgust, kas midagi taolist on üleüldse toimunud, kui vana Oksmaa sellel ajal oli ning kas võidi ära kasutada tema abitut seisundit.



No comments:

Post a Comment

Või, et kohtuga ähvardama?
SIIN On anonüümne, olge mureta!

PALUN JAGAGE SELLE ROHKEM KUI PERVERDI KAHTLUSALUSE KOHTA INFOT JA TAGAMAAD;
NIi seda kui mis on räägitud, kui ka seda mis kindlalt teada,
Saatke inimestele edasi, kellel võivad olla kindlad teadmised ja lood tema kohta juba vanast ajast,

Kommentaare me ei kustuta, kurjust saab likvideerida lihtsaimini avalikustamisega!
(kuid meediaväljaanded, need järjest kustutavad nii temaga seotud artikleid kui ka terveid kommentaari osasi, ei tea kellele nad poevad).

Pildimateriali saate saata: silmaseen@neti.ee

Olgu kõik pahad vaimud siit puhastatud!
Olgu kaitstud need kes soovivad aususe nimel väärarenguid ja valetegusi avalikusele selguseks õigusmõistmiseks tuua!