Monday 12 June 2017

2003: NBS, Postimees, Päevaleht Kohus arestis Arnold Oksmaa elust pajatava raamatu tiraazhi joel seinfielt i käsul

Pedofiili varjuga Kristlikutes foorumites ropendamas:
http://joel-friedrich-steinfeldt.blogspot.com.ee/2017/06/joel-steinfeldt-rapasema-suuga.html


Kriminaalse taustadga advokaat, kes peale purjuspeaga sõitmist, enneaegselt load tagasi sai ja siis imiku surmas
ja ikkagi sõidab rahulikult edasi... ja kaitseb korduvalt pedufiilias orbiidil olevaid jätise välimusega tegelasi...

MIDA te arvate, siis ArnoldOksmaa, kes Joeli Sõnul elas tema pool korduvalt, MIDA ta siis Seal tegi, muusikat harjutasid kahekesi v?`?


KOmentaarid:


"Ikka on nii ,et kui õigust räägid saad tappa aga vaata valetad siis oled sa mees(poliitik/Tahaks väga teada kes oli see linnaametnik kes Oksmaalt süütuse võttis."

"Ega neid Mati nimelisi linnaametnikke väga palju olla ei saanud.Mati nimi käis läbi Pealtnägijast ja Lepajõe saates mainiti ka seda mullivanniga onu, kuigi siis käis nime asemel piiks. "

"Kas sellisel juhul ongi ema avaldust vaja? Ema selles loos ei kaitse oma ega ka teiste lapsi. Milleks selliselt avaldust.Kui lapse vastu kasutab vägivalda üksikvanem, kes siis avalduse kirjutab, kas laps jääb kaitseta? "

"Au ja kiitus 1998.a. ülitargale Õismäe noorsoopolitsei ametnikule, kes avaliku süüdistuse asjas, mis suht heade tõenditega kinitatud, väitis, et muidu ei ssavat asja lõpuni lahndada kui kannatanu ema avaldust pole esitanud. Emme aga sai joelilt jälle vähe nutsu ja keeldus avalduse tegemisest. Asja kurbus selles, et keeras tohtrite usalduse politsei vastu pikaks ajaks tuksi+andis lastepilastaja Joeile veel kuraasi juurde. Praegune asi on loomulik lahend pervo käitumises. "



"Teine keelatud raamat EV-is siis. Bibliofiilide maiuspala. Ühtlasi reklaam raamatule."

"selle raamatu v6iks panna kazaa-se v6i Imesh-i liikvele.PS. see et neil suhe oli see on siililegi teada... lihtsalt ei suuda seda keegi t6estada ja arvata v6ib Joel v6idabki selle protsessi !!!"

"Imeb täiega NL i tagasi"

"tehke kiiresti elektrooniline versioon pdf failina ja levitage niipalju kui kulub. info peab vabalt liikuma!"

"Värdjad on ka kõik kommertsi huvides rakendatud. Ja ise räägivad nõukogudeaegsest eetikakriisist."

"Seda mis Joeli magamistoas toimus, ei tea keegi. Kindel, et raamatu keelustamine on teene Eesti kultuurile. Ajakirjanik on märkimata jätnud, et Siga ja Kägu on tegelikult kirjastus Hai Uim, nagu lehtedes kirjas. Nemad on välja andunud ka perverdist lasteaedniku Tanneri raamatud, mida esitleti kuskil bordellis. No milleks sellist saata vaja, mis veel hullem kui Kroonika? "


"Oot-oot kas Hai Uime taga pole mitte seltsimehed Estadast (või milleks see s... väljaanda parajasti on ristitud). "




"no millised lollpead sonivad siin sõnavabaduse piiramisest? Tänage õnne, et teie nimed laiemalt tuntud ei ole, muidu leiaksite koha Oksmaa järgmises pederastiakroonikas. Kohtu otsus pole mitte lihtsalt korrektne, vaid antud juhul ainuvõimalik. "

"No kuulge. Steinfeld on ju pede. Kas te siis ei mäleta, et ta omal ajal aastaid Itaalias selle pärast vangis istus."

"Muidu on seksuaalvähemlased oma hälvete üle uhked, kuidas siis nüüd..."



//See raamat tuleb veel onlaini saadavale..

Kohus arestis Arnold Oksmaa elust pajatava raamatu tiraazhi

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL




Kohtutäitur arestis kolmapäeval Tallinna linnakohtu määruse alusel invalauljana tuntuks saanud Arnold Oksmaa elulooraamatu «Hüljatud Eesti moodi» kogu tiraazhi, teatas BNS.
 
Kohtutäitur Marek Laanemets arestis politsei juuresolekul OÜ Siga ja Kägu väljaantava raamatutiraazhi kuni jõustub kohtuotsus Joel Steinfeldti (52) poolt selle raamatu avaldamise vastu esitatud hagis. Steinfeldti esindaja vandeadvokaat Alar Eiche sõnul sisaldab raamat valeväiteid, millest avalikkus võiks järeldada, et Steinfeldtil on olnud Oksmaaga (22) seksuaalsuhe.
 
 «See trükis kahjustab pöördumatult Steinfeldti õigusi ning tekitab talle korvamatut moraalset ja materiaalset kahju,» märkis Eiche. Raamatu arestimise üheks põhjuseks on TV 3 telesaates «Täna õhtul Alex Lepajõega» Oksmaa antud intervjuu, kus ta kinnitab, et raamatus räägitakse tema väidetavast seksuaalsuhtest Steinfeldtiga. Raamatutiraazhi arestimisaktile kirjutas kolmapäeval alla OÜ Siga ja Kägu ainuomanik ning juhatuse liige Eva-Johanna Einama.
 
 Algselt pidi Oksmaa raamatu esitlus toimuma neljapäeval. Eihce sõnul on linnakohtu registriosakond teinud selle osaühingu sundkustutamise määruse, kuna firma on jätnud mitmel aastal esitamata oma majandusaasta aruanded. Linnakohus keelas täna oma määrusega Oksmaa raamatu väljaandjal või sellega seotud isikutel igasuguste tehingute ja toimingute tegemise, mille tagajärjel võiks see trükis tulla avalikku käibesse enne jõustunud kohtuotsust. Steinfeldt on kohtusse kaevanud ka Ajakirjade Kirjastuse, kelle väljaantavas ajakirjas Kroonika seati Steinfeldt Oksmaa väidetele toetudes pedofiiliakahtluse alla. 
 
Mullu suvel ja sügisel Kroonikas ilmunud artiklites rääkis Oksmaa Steinfeldti väidetavatest seksuaalsuhetest temaga, kui Oksmaa oli veel alaealine. Steinfeldt peab Kroonikas avaldatut oma au ja väärikust alandavaks ning tahab, et kohus kohustaks Kroonika väljaandjat klantsajakirjas ümber lükkama teda laimavad väited. Kohus kuulutas 20. jaanuaril Steinfeldti ja Kroonika kohtuprotsessi kinniseks, sest istungitel puudutatakse Steinfeldti eraelu.
 
 
 
http://www.postimees.ee/1997657/kohus-arestis-arnold-oksmaa-elust-pajatava-raamatu-tiraazhi 
 
 
 
Kohtutäitur arestis kolmapäeval Tallinna linnakohtu määruse alusel invalauljana tuntuks saanud Arnold Oksmaa elulooraamatu "Hüljatud Eesti moodi" kogu tiraaži, teatas BNS.
Kohtutäitur Marek Laanemets arestis politsei juuresolekul OÜ Siga ja Kägu väljaantava raamatutiraaži kuni jõustub kohtuotsus Joel Steinfeldti (52) poolt selle raamatu avaldamise vastu esitatud hagis.
Steinfeldti esindaja vandeadvokaat Alar Eiche sõnul sisaldab raamat valeväiteid, millest avalikkus võiks järeldada, et Steinfeldtil on olnud Oksmaaga (22) seksuaalsuhe.
"See trükis kahjustab pöördumatult Steinfeldti õigusi ning tekitab talle korvamatut moraalset ja materiaalset kahju," märkis Eiche.
Raamatu arestimise üheks põhjuseks on TV 3 telesaates "Täna õhtul Alex Lepajõega" Oksmaa antud intervjuu, kus ta kinnitab, et raamatus räägitakse tema väidetavast seksuaalsuhtest Steinfeldtiga.
Raamatutiraaži arestimisaktile kirjutas kolmapäeval alla OÜ Siga ja Kägu ainuomanik ning juhatuse liige Eva-Johanna Einama. Algselt pidi Oksmaa raamatu esitlus toimuma neljapäeval.
Eihce sõnul on linnakohtu registriosakond teinud selle osaühingu sundkustutamise määruse, kuna firma on jätnud mitmel aastal esitamata oma majandusaasta aruanded.
Linnakohus keelas kolmapäeval oma määrusega Oksmaa raamatu väljaandjal või sellega seotud isikutel igasuguste tehingute ja toimingute tegemise, mille tagajärjel võiks see trükis tulla avalikku käibesse enne jõustunud kohtuotsust.
Steinfeldt on kohtusse kaevanud ka Ajakirjade Kirjastuse, kelle väljaantavas ajakirjas Kroonika seati Steinfeldt Oksmaa väidetele toetudes pedofiiliakahtluse alla.
Mullu suvel ja sügisel Kroonikas ilmunud artiklites rääkis Oksmaa Steinfeldti väidetavatest seksuaalsuhetest temaga, kui Oksmaa oli veel alaealine.
Steinfeldt peab Kroonikas avaldatut oma au ja väärikust alandavaks ning tahab, et kohus kohustaks Kroonika väljaandjat klantsajakirjas ümber lükkama teda laimavad väited.
Kohus kuulutas 20. jaanuaril Steinfeldti ja Kroonika kohtuprotsessi kinniseks, sest istungitel puudutatakse Steinfeldti eraelu.

 http://epl.delfi.ee/news/eesti/kohus-arestis-arnold-oksmaa-elust-pajatava-raamatu-tiraai?id=50946070&com=1&reg=0&s=1&no=20
 
 

No comments:

Post a Comment

Või, et kohtuga ähvardama?
SIIN On anonüümne, olge mureta!

PALUN JAGAGE SELLE ROHKEM KUI PERVERDI KAHTLUSALUSE KOHTA INFOT JA TAGAMAAD;
NIi seda kui mis on räägitud, kui ka seda mis kindlalt teada,
Saatke inimestele edasi, kellel võivad olla kindlad teadmised ja lood tema kohta juba vanast ajast,

Kommentaare me ei kustuta, kurjust saab likvideerida lihtsaimini avalikustamisega!
(kuid meediaväljaanded, need järjest kustutavad nii temaga seotud artikleid kui ka terveid kommentaari osasi, ei tea kellele nad poevad).

Pildimateriali saate saata: silmaseen@neti.ee

Olgu kõik pahad vaimud siit puhastatud!
Olgu kaitstud need kes soovivad aususe nimel väärarenguid ja valetegusi avalikusele selguseks õigusmõistmiseks tuua!