Monday 12 June 2017

2013: Lauri Viikna ja Joel Steinfeldt läksid Savisaare pärast Facebookis riidu

Pedofiili varjuga Kristlikutes foorumites ropendamas:
http://joel-friedrich-steinfeldt.blogspot.com.ee/2017/06/joel-steinfeldt-rapasema-suuga.html


ORIGINAAL Kommentaarid:

" väga kaval, aga alatu

12.10.2013 16:34

on siduda EKRE, kesikud ja ropendaja...."

"Tige pederast keskerakonna tulise pooldajana!? "Originaalne! "ütleks selle peale porutšik Rževski."

Vril Gesellschaft 12.10.2013 22:11 " Kas Joel on pede või pedofiil?  "

"Steinfeldt räuskab FB's igal võimalikul juhul, ka mul on temaga ühiseid tuttavaid. Eriline viha on tal ka nn. pedekampaaniate vastu, ei tea küll miks. Keelekasutus on nagu tüüpilisel eksvangil ikka, lisaks sellele kibestumus ja fanatism, ma ei tea üldse, miks ta sõbraks hakataks FB's."

"Konservatiivse Rahvaerkonna patrioot ja kristlane Steinfledt võtab jälle sõna :D Annab hea läbilõike nendest tegelastest."

"Esiteks, tuleb öelda, et loe artikkel läbi. Siin on tegu Savika fänniga. Ja teiseks, pedofiilid on eeskätt ikkagi sotsiaaldemokraatide tulihingelised toetajad. Nagu ka 26-aastased teismelise ja kiimase tütarlapse tasemel olevad ,,tolerantsed'' naisukesed. "

"Tiigrikutsu-Springfiild või mida iganes aga olen isegi FBs sõbralistilt nädalapäevad juba maas! Ikka sama teema- julgesin puudutada tema ebajumalat Eedut!!! "

"Miks ta üldse su sõbralistis oli?"

"mina kustutasin ta juba ammu ja õhk läks puhtamaks"

"vot sellised nagu see Steinfeld ongi siis kesikute toetajad ? OMG, kohutav"

"Muidugi võib ja ongi ilusam, kui ta kasutab roppe sõnu, eksju!? Vangis istunud mees - normaalne! Ot, mille eest ta seal istuski? "

"vana pedofiil on tsyklisse kukkunud. suur moralist ja jumalamees. "

"urmat 13.10.2013 13:20
Kas tõesti on sellel pervol ka mõni sõber fbs? Noored poisid, neist saan veel aru, aga täiskasvanud sõber, sellest ma enam aru ei saa;) "

"Ja selline inimene julgeb ennast nimetada kristlaseks.Kui Jumal seda kuuleks,kuidas ta ennast väljendab,kukuks ta taevast alla...Tema raevunud sõim ja viha inimeste peale,on ületanud igasugused piirid."

"Jumal näeb inimese sisse. Inimene võib väljastpoolt paista üdini õigena, kuid seestpoolt võib olla täiesti roiskunud. (Mt 23:27)  "

"Mulle on selle lastesõbra vilgas tegevus nii delfis kui facebookis silma jäänud. Suhteliselt raevukad kommentaarid tihti. Lisaks on jäänud mulje, et ta peab end kõiketeadjaks. Eks ole palju aega valvelauas istumise kõrvalt lollusi netti trükkida "

"Keskerakonna tüüpiline toetaja, - tige, kibestunud ja rumal pensionär..."

"mul tekib hoopis küsimus
12.10.2013 13:57
miks viikna paneb oma sõbralisti mingeid suvalisi pedofiile?"

" äkki
13.10.2013 12:59
samad huvid?"

"Meil on vaba maa. Kui armastatud rahvakunstnik tahab end näidata solkme või paelussi tasemel, siis mis saab selle vastu olla? Samas peaksid nad sel juhul ka rahul olema sellega, kui neid solkme või paelussi kombel koheldakse. "

"Kellest Joel siin laulab ja keda ta nüüd toetab? http://www.youtube.com/watch?v=epvp8JNMMdA ""tema FB seinal olev on avalik kiri ja seega ei pea keegi kuskile kaebama jooksma kui delfi võib seda ise sealt lugeda! "

"Mulle Joelionu küll meeldib, kõigi konservatiivsete kesklaste sõber ja eeskuju."

"Miks inimesed ei mõista ,et kui Savipätsi ei armasta siis ei pea automaatselt ansiplane olema. On ikka ajutegevus - maailmas on palju,palju,palju,palju muid variante ka!!!!
Haiged inimesed oma mullis,muud pole ,kui KE ja savikas.Laiendage palun oma silmaringi veidigi."

" EKRE valija
12.10.2013 14:35
Õige mees, helged teod ja tark jutt, tõeline konservatiiv!"

"?
12.10.2013 17:21
Toetame pedofiile? "

"lugesin ja olin ka sõbraks pannud selle t..pää...täiesti haige inimene see joel"

"Kolmas Arnuld
12.10.2013 16:27
See ongi jumalasõna- puhas kuld! Õppige pähe ja palvetage!"

"ma pole küll Viikna suur austaja, kuid antud sõjas asun Viikna poolele.
nii et siis pedofiil ja ropendaja veel ka savikaga ühes pundis. no "toredad pooldajad" sel savisaarel küll:))"

" Hoidke lapsed eemale
12.10.2013 16:46
R2pane pedofiil peaks vanglas kukk olema mitte FB punameelset kummardama."

"Suts
Miks Delfi seda paska võimendab? Joel on vana. Tal on raskusi mõistusega. Nagu Savisaarel. Puhkavad mõlemad loorberitel. Ei taha enam kumbagi. Mis olnd, see läind. Igavikku."

" Mida Steinfeldt valesti ytles?
---
Mida Steinfeldt üldse ütles? Et ta on Savisaare pooldaja. Kuid see on Steinfeldti isiklik asi, keda ta austab. Eks nad mõlemad parajad tuped ole, keda ...peade peale pannakse "

" pedofiil igatseb vist jälle trelle"

"'Ma ei imesta,eks Keski valija tase olegi enam-vähem selline!"

"No kui imeliselt Steinfeldt sobib Savisaare õukonda. Braavo."

"Sitt koguneb samasse nurka.
Ei ole mitte midagi parata, kui selle nurga nimi on juba vähemalt viimased 10 aastat olnud keskerakond. Pole vaja neid nimesid üles lugeda, kõik teavad neid niigi."

"Väga argumenteeritud poliitiline avaldus Joeli poolt. Tõeline Cicero."
:D

"Mul on kahju väga heast lauljast Steinfeldtist, millest jäi alles ainult t...apea. Nii palju häid laule. Joel, laula, aga ära ropenda. "

"tegid savisaarele "ILUSA TEENE" hahahaaa, sest nüüd on selge pilt kes ja mis te olete- ütle kes on sinu sõbrad ja ma ütlen, kes oled sina,. kui juba steinfeldi sugused sõbrad kaitsjad on.... pilt selgemast selge. "

"Lugesin ka lõpuks selle tiigrikutsu lõrina läbi. Pole midagi öelda... Mis värk on, aga Keskerakond kohe tõmbab selliseid... natuke viltuseid mehi :D"

"http://youtu.be/hHpBVD2IuXk
Joel Steinfeldt pandi vangi. "

" Rein Mets Joel Steinfeldtist
12.10.2013 23:43
http://www.youtube.com/watch?v=5lhwjdGf95Q... "

"Ei ole mehed need, kes kükke teevad.
Kuula korralikult WP lugu. Teatud rõvedate sättumustega mehed on hoopis kükitamas.
Ilmselt ka prohvet Joel nende hulgas.
http://www.youtube.com/watch?v=gLlUXlE5ULc

"Kuna oli palju kisa, kraaklemist ja ropendamist, siis panen siia väikese lookese, mis võib asjade tagamaad seletada neile, kes tahavad aru saada.
"KAS austet Steinfeld on tõesti ÄRA pööranud...???"

"Keelekasutus näitab inimese taset(harimatust)."


"Savisaare toetajatel on nii kaunid teod ja näod!"

"pedofiil pole ammu mõnda puudega poisikest näppida saanud? samas, kui inimene on peast kesik, on meditsiin võimetu."

"Selline kõnepruuk tõesti ei kõla Joeli moodi, kuigi ma isiklikult ei ole tema fänn."

"Kui sa tahad juua klaasi puhast vett, kas sa jood seda puhtast klaasist või räpasest ja mustat? Sama vahe on ka viisakal ja ebaviisakal käitumisel. Kuigi mõtte saab edasi anda mõlemal juhul, on ebaviisakal suhtlemisel vastik kõrvalmaik. Nagu ka räpasest ja pesemata klaasist puhta vee joomisel. "

-
JOEL kas käid Graanidi tn mustlaspoisikes haual?





Tsirkusedirektor ja ärimees Lauri Viikna teatas oma Facebooki lehel avalikult, et kustutas enda sõprade seast laulja Joel Steinfeldti, kuna viimase ropud sõnavõtud vastuseks tema Edgar Savisaare tegevust ironiseerivatele postitustele osutusid talle vastuvõetamatuks.
"Kustutan oma sõprade seast Joel Friedrich Steinfeldi ja soovitan ka teistel, kes temaga 100% nõus ei ole ehk siis värdjatel, idiootidel ja türapeadel seda samuti teha. Allpool tema avaldused meievahelises avalikus vestluses kus osales suur hulk erinevaid inimesi. Lugege siin allpool ja öelge kas see on normaalse inimese jutt? Head aega Joel!" kirjutas Viikna ja jäädvustas taas Steinfeldti tsitaadid kommentaariumist.
Koju kisma sai alguse sellest, kui Lauri Viikna eile oma Facebooki Edgar Savisaare Astangu tänava avamise uudise postitas, mida kommenteeris nii: "See lindikava vist ei lõppegi enne valimisi ära? Eelnevatel aastatel polegi midagi tehtud? Vanal on nagu jooksuaeg. Vaikselt hakkab süda pahaks minema..."
Järgnes mitmete Viikna tuttavate vaheline terav arutelu, millesse sekkus ka Steinfeldt.
"Mees teeb usinasti tööd ja mitte ainult viimased kolm nädalat. On hulganisti objekte, mis valminud ja lindilõikamine ehk sisseõnnistamine on vana hea tava. Mees on aktiivne, laulab, osaleb suurüritustel, on sõbralik ja heatahtlik, AGA ON HULK TÜRAPÄID, KES MUUDKUI OKSENDAVAD NING MÖLISEVAD JA MÖLIDEVAD TEMA KALLAL. MIS KURAT TEID VAEVAB? NÄIDAKE KA ENDA SUURI TÖÖSAAVUTUSI, MIS TE OLETE LINNA JA RAHVA HEAKS TEINUD. MILLEGA TEIL ON KIIDELDA? PEALE ILGE MÖLA POLE MITTE TYRATKI, SELTSIMEHED TYRAPEAD!" kirjutas Steinfeldt.

Seotud lood:
Viikna märkusele "Sa Joel oled vist jumalat vahetanud?! Nii koledaid sõnu tuleb su suust.." 

vastas Steinfeldt nii:
"Ära muretse, Lauri! Ei vaheta mina Jumalat ega jäta Jumal mind. Aga nii see on olnud, et kui olen rääkinud Jumala Sõna, siis ei ole see kohe mitte kõlvanud - teen usupropagandat. Nüüd, kus räägin tõtt tyrapeadele mõistetavamas keeles, on jälle paha. Aga tyrapead sellest aru ei saa, et valelik ja silmakirjalik mina ei saa olla. Mis kuradi keeles siis tuleb teiega rääkida, tyrapead? Või arvate, et te ei ole tyrapead, kui teete demokraatlikus riigis kambakat ühele mehele, kes pole teist mitte grammigi suurem pätt, suli ja kaabakas? Minge ravige oma südant, tyrapead, aga ärge mölisege mehe kallal, kes TÖÖTAB. Sinu, tyrapea, tsirkus on tyhi töö ja tyra närimine selle kõrvbal, mida see mees on Eestimaa ja selle rahva heaks teinud. Kas on selge? Kui veel ei ole selge, siis mine ja oksenda seni, kuni selgeks saab, sest te kõik olete silmini täis iseenda okset."

Vihaseid sõnu jagus ka Viikna tuttavate aadressil, kelle osavõtul verbaalne kukepoks järjest tuure kogus.

"Kristel, ime tyra oma viisakusega! Selle viisakuse varjus on perse keeratud, paljaks röövitud nii riik kui suur osa rahvast! Sa ju võid olla mitte sigadusi teind, aga Sul puudub ka vähim arusaam sellest, kes siin riigis kõige suuremaid sigadusi teevad," sõimas Steinfeldt.

"Mida peaks mulle tähendama Sinu silmis?! Haistage kõik paska, mille te olete õhku pildunud. Või, nagu ütleb klassika: MINGE TE KÕIK PERSSSE, VÄRDJAD! Mina ei tee tsirkust ega teatrit, mis teile väga meeldiks ja ma ei ole ealeski otsinud teie kiitusi, rääkimata mingite värdjate silmis kõrget reitingut. Mina teen, mis on minu kohus teha. Te saate seda veel kuulma ja nägema," lisas ta natuke hiljem.

Viikna kirjutas seepeale:
 "Sa Joel oled ikka päris ära pööranud. Sinu isikust ei ole midagi alles jäänud, sa oled täielik mats! Kõik inimesed peale sinu ei ole värdjad, idioodid ja türapead! Sinu usk peab ikka väga vankumatu olema kui sa nii ropult inimesi sõimad." Ka lubas mees Steinfeldti oma sõprade seast kustutada ja soovitada seda ka teistel teha, mida ta hiljem ka tegi.

Ka seepeale ei jätnud "tiigrikutsu" oma lõrinat: "Sina, Lauri, ei ole minu määratleja. Ma kusen su arvamuste peale, sest need kõnelevad Sinust endast. Mind sa pole ealeski tundnud ega tunne ka peale seda sõnavõttu. Jäta endale oma arvamus."

 http://publik.delfi.ee/news/inimesed/sonasoda-tsirkusedirektor-nupeldab-tiigrikutsut-lauri-viikna-ja-joel-steinfeldt-laksid-savisaare-parast-facebookis-riidu?id=66894129

---






KOmmentaare:

""Natuke kummaline kui inimesed pärast seda vahejuhtumit kustutavad selle Joeli oma sõbralistist.Tegemist on ju kohtu poolt karistatud pedofiiliga!Mis ime läbi selline üldse kellegi sõbralisti satub?""

"Kas Lauri Sulle ema ei õpetanud, et kui lähed tüli norima, siis võid peksa saada ja kituma hiljem minek on inetu. Ehk ise tegi, ise kannata, mitte ära hala siin."

"Peksa sai siin Joel, mitte mina ja asja eest sai! Seda, et Delfi siinkohal meie omavahelist vestlust kajastab pole mingi kitumine. Pole ka siiani siin sōna vōtnud ja ei kavatsegi rohkem vōtta. Nii, et halamisega tegeled siin sina! Kas tabletid on sees, et und ei tule?
Lauri  "


"Olen demokraatia, vaba sõna ja sallivuse pooldaja. Ma ei ole homode vastane. Nad on peaaegu samasugused inimesed nagu me kõik muud. Kuid siin tuleb piir. See et Joel on pedofiil on kindel. See on olnud avalik saladus juba aastakümneid. Olen näinud ka ise teda korduvalt noorte poiste (laste) seltsis. Ta on olnud selle eest vanglas ja päris pikalt. Oma kogemustest Joeliga rääkis ka Arold ja tal ei ole mingit põhjust valetada.
OLEN NÕUS ÜHE KOMMENTAATORIGA. KES VÕTAB JOEL STEINFELDI FB-S OMA SÕBRAKS ???!!!"



"ka minul lóppes selle ónnetuga suhtlemine FBs ja elus väga lihtsalt... Ta mulle küll tyrapea ei öelnud,kuid oli hoopis nii kange "mees",et suunas rünnaku lausa mu kadunud Isale,kes talle polnud elus halba teinud ning kui mu elutee peaks joeli omaga mingil póhjusel ristuma,siis tuleb tal tegemist füüsilise märkusega...olen tema üsna ónnetut elu näinud naabrina juba lapsest alates ning talle alati pöialt hoidnud,et tasakaalu leiaks,kuid just FB avaldustega suutis ta mu nii ära tüüdata ja vihastada,et valikut pole ning ma ei näe mingit eneseaustust ei tema enda ega ka ta móttekaaslaste puhul mitt kusagil. mingi algharidusega vennike ei ole kompetentne,e panna teistele kogu aeg diagnoose a la idioot,värdjas jne. "


"mina ja ka kõik teised ,kes teevad tööd ja kelle maksud laekuvad Tallinna omavalitsusse ,need panustavad väga palju iga päev ja iga aasta Tallinna linna arengusse ja ka meie otsene tööalane tegevus on ikkagi töö - ükskõik ,kui tähtsusetu see kellelegi tundub. Seega,mina ei nõustu sellega,et linnapea on kuidagi rohkem või erilisemat linna ellu panustanud. Ise ta on oma töö valinud ja peale vastutuse on tal ikka võrreldes tavalise töötajaga kordades ja kordades suurem töötasu ja ametiauto ja juht ja palju muid hüvesid. Kurta pole linnapeal küll millegi üle ja kaitsta teda paaniliselt, verbaalselt vägivallatsedes inimestega ,kellel on juhtumisi teine arvamus - see on mitte ainult lapsik aga tuletab mulle meelde kunagist suurriigi poliitikat.Kes pole meie poolt ,see on meie vastu ja laseme ta maha.Antud juhul siis mõistetakse hukka ja sunnitööle kõik ,kes julgevad midagi "püha isa" kohta öelda. "


"Siin pole midagi imestada see on tüüpiline Kesiku valija, selleks peab olema täpselt nii madalalaubaline, enamus neist kasutab sedasama sõnavara ainult teises keeles. Selles, et Joel on nii tulihingeline Savisaare jünger pole midagi imelikku. Arvestades kellega on tegemist oleks pigem üllatav kui ta poleks Savisaare jünger. "


JoppEduardo 12.10.2013 20:47
Mida niisugune "mees" üldse vigiseb?

Andmed :
2. oktoobril 1989 lahkus ta Iisraeli viisaga Nõukogude Liidust Itaaliasse. 2. mail 1990 vahistas Itaalia politsei Steinfeldti Roomas, süüdistades teda sugukõlvatustes 4-, 9- ja 11-aastase poisiga. Itaalia kohus karistas Steinfeldti 6-aastase vangistusega.
Pärast vabanemist 1995. aastal tuli ta Eestisse tagasi.[2] Eestis on teda kahtlustatud kehalises väärkohtlemises ja alla 18-aastase isiku suguühendusele sundimises.[3]
9. juulil 2002 esines Arnold Oksmaa "Kroonikas" pihtimusega, et käis alaealisena sageli Steinfeldti juures seksimas


"Edgari pooldamiseks on väga raske leida ühtegi loogilist põhjendust, seetõttu ongi tema toetajate hulgas massiliselt usuhulle, kes küll ei saa hästi aru, ega oska oma käitumist adekvaatselt seletada, ent usuvad siiralt suure juhi ja õpetaja vääramatusse õigusesse ja õiglusesse. Ja usuhull on oma uskumuste nimel alati olnud valmis põrgust läbi käima ning ka kõigi teiste elu põrguks muutma, et ainult oma soovunelmaid tõena eksponeerida."

"Et, siis muidu on pedofiilist 4-aastase poisi vägistaja ja peksja (allikas:wikipedia), Viikna ja paljude teiste FB sõber ja kõik on tore ja parimas korras aga näe, kui pahasti hakkas ütlema, siis on kohe pähh mees ja enam sõbrake ei tohi olla. Kes poleks kuulnud, et ütle, kes on su sõbrad ja ma ütlen, kes oled sa ise. Kas j.s. sõbralist on ühtlasi pedofiilia toetajate ja äkki ka praktiseerijate seltskond? Igal juhul pole see tegevus ju vastukarva, kui oled ise ju omale sellise fb sõbra valinud? "


""Enne kui kirjutama hakkate, mõelge selle peale:
13.10.2013 11:33
§ 12. Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.
Rahvusliku, rassilise, usulise või poliitilise vihkamise, vägivalla ja diskrimineerimise õhutamine on seadusega keelatud ja karistatav. Samuti on seadusega keelatud ja karistatav õhutada vihkamist, vägivalda ja diskrimineerimist ühiskonnakihtide vahel.""
"Joel Steinfeldt kirjutab oma FB seinal: "Kes minu suust nopib välja ainult "roppused", pole ealeski aru saanud või tahtnud aru saada sellest, milles seisneb öeldu point. Sellest tuntagu nad ära: "Kurjategija paneb tähele nurjatumaid huuli, et juhtida tähelepanu kõrvale tõest ja iseenda räigetelt kuritegudelt!""

Paraku koosneski tema sõnavõtt hr. Viikna seinal ainult roppustest, midagi välja noppida polnud vaja. Kusjuures ta sõimas roppude sõnadega valimatult kõiki. Ka neid, kes polnud ei tema ega ka tema iidoli kohta ühtki halba sõna öelnud. Lauri Viikna kommentaaris ei öeldud ühtki halba sõna isiklikult kellegi kohta, lihtsalt suht viisakas keeles kritiseeriti valimiskampaaniat. Sellele järgnes Steinfeldti valimatu sõim kõigi kohta, kes sellise kampaaniaga nõus polnud. Viisakas inimene nii ei käitu. Kõike seda oleks saanud öelda ka ropendamata. Kokkuvõttes me muidugi saime teada, mida Joel Steinfeldt arvas ja milles seisnes tema öeldu point. Kuid lisaks sellele saime teada ka seda, et tegemist on ülimalt ropu suuga inimesega, kellel puudub igasugune kasvatus ja kes ei tea viisakusest ja käitumisreeglitest midagi. Sellise inimesega ei tahaks päriselus kohtuda ega samas seltskonnas viibida. Ünneks ei ole ka vaja."





 see

No comments:

Post a Comment

Või, et kohtuga ähvardama?
SIIN On anonüümne, olge mureta!

PALUN JAGAGE SELLE ROHKEM KUI PERVERDI KAHTLUSALUSE KOHTA INFOT JA TAGAMAAD;
NIi seda kui mis on räägitud, kui ka seda mis kindlalt teada,
Saatke inimestele edasi, kellel võivad olla kindlad teadmised ja lood tema kohta juba vanast ajast,

Kommentaare me ei kustuta, kurjust saab likvideerida lihtsaimini avalikustamisega!
(kuid meediaväljaanded, need järjest kustutavad nii temaga seotud artikleid kui ka terveid kommentaari osasi, ei tea kellele nad poevad).

Pildimateriali saate saata: silmaseen@neti.ee

Olgu kõik pahad vaimud siit puhastatud!
Olgu kaitstud need kes soovivad aususe nimel väärarenguid ja valetegusi avalikusele selguseks õigusmõistmiseks tuua!