Monday 12 June 2017

2008: «Pealtnägija»: Steinfeldt näeb feministide invasiooni, kuulus pedofiiliaga seotu arvates..

Pedofiili varjuga Kristlikutes foorumites ropendamas:
http://joel-friedrich-steinfeldt.blogspot.com.ee/2017/06/joel-steinfeldt-rapasema-suuga.html


"Poisslaste kohtlemine siin riigis on väga jõhker ja üldse meestesse suhtumine alandav. Ma näen selles feministide invasiooni"


KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL



Joel Steinfeldt.. | FOTO: Marina Puškar.
Muusik Joel Steinfeldt peab alaealiste probleemse minevikuga noorukite aitamist oma missiooniks ning peab ühiskonna suhtumist neisse jõhkraks ning alandavaks ja põhjendab seda feministide invasiooniga.
Nõukogude ajal, kui Steinfeldtile ENSV kultuuriministeeriumi poolt avalike esinemiste keeld pandi, peeti teda ühes oma «Tiigrikutsu» lauluga vaat et rahvuskangelaseks, läinud nädalal määrati aga alailma pedofiiliakahtluste fookuses mehele karistus nooruki peksmise eest, vahendab rahvusringhäälingu telesaade «Pealtnägija».

Steinfeldt lahkub haruharva oma Lasnamäe korterist, sest tema nägemine ärritab inimesi. Samuti ei taha teda enam kaitsta ükski jurist.
«See «pedeadvokaadi» tiitli kartus on nii suur, et ilmselt ei aitaks siin ka miljonid. See on nagu pidalitõbi,» kommenteerib igasugust süüd eitav Steinfeldt.
Samas teeb 58-aastane mees oma käitumisega ise kõik selleks, et kahtlus püsiks, võttes enda juurde elama järjepanu probleemse minevikuga poisse. Steinfeldti sõnul on selliste noorukite aitamine tema missioon.

«Poisslaste kohtlemine siin riigis on väga jõhker ja üldse meestesse suhtumine alandav. Ma näen selles feministide invasiooni, mil ehitatakse varjupaiku hulkuvatele naistele ja kodututele koertele, lastele lastekodusid, kus peremudeliks on üksikema, aga meestele vanglaid. Ma küsin, mis ühiskond see on ja mis eesmärgil seda kõike tehakse?» arutleb Steinfeldt.

Jaanuaris rabas lehelugejaid järjekordne 15-aastase poisi väide, et tuntud muusik kuritarvitas teda kolme nädala vältel seksuaalselt ja füüsiliselt. Kahtlus seksuaalkuriteos langes küll ära, aga Steinfeldtile määrati nooruki löömise eest trahv, mille mees kohe vaidlustas. Steinfeldti väitel püüdis poiss valesüüdistusega temalt raha välja pressida.




http://elu24.postimees.ee/54577/pealtnagija-steinfeldt-naeb-feministide-invasiooni


ainult temalt, poisid, pidevalt raha välja pressivad??


http://reporter.postimees.ee/3495391/joel-steinfeldt-sai-suudistuse-nooruki-nakku-peksmises
"Laulja Joel Steinfeld on taas kohtu all. Süüdistuskokkuvõtte järgi lõi mees tüli käigus korduvalt näkku 15taastase noorukit"

No comments:

Post a Comment

Või, et kohtuga ähvardama?
SIIN On anonüümne, olge mureta!

PALUN JAGAGE SELLE ROHKEM KUI PERVERDI KAHTLUSALUSE KOHTA INFOT JA TAGAMAAD;
NIi seda kui mis on räägitud, kui ka seda mis kindlalt teada,
Saatke inimestele edasi, kellel võivad olla kindlad teadmised ja lood tema kohta juba vanast ajast,

Kommentaare me ei kustuta, kurjust saab likvideerida lihtsaimini avalikustamisega!
(kuid meediaväljaanded, need järjest kustutavad nii temaga seotud artikleid kui ka terveid kommentaari osasi, ei tea kellele nad poevad).

Pildimateriali saate saata: silmaseen@neti.ee

Olgu kõik pahad vaimud siit puhastatud!
Olgu kaitstud need kes soovivad aususe nimel väärarenguid ja valetegusi avalikusele selguseks õigusmõistmiseks tuua!